x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator FOTO. Lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate

FOTO. Lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate

23 Apr 2021   •   14:51
FOTO. Lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate
Sursa foto: ABADL

Lucrările de lărgire a plajei din Mamaia au fost finalizate, a anunțat, vineri, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL).

În urma lucrărilor de lărgire, stațiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafață de peste 50 de hectare.

Lucrările de lărgire a plajei continuă în zona Năvodari, potrivit ABDL.

„Stațiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha. Lucrările de înnisipare continuă în zona Năvodari, în timp ce în stațiunea Mamaia au fost deja finalizate. Antreprenorul lucrează 24 de ore din 24, de luni până duminică, pentru ca sezonul estival să se desfășoare începând din acest an în cele mai bune condiții pentru turiști. Aceștia vor beneficia de plaje extrem de generoase în stațiunea Mamaia. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral  îi asigură pe turiști și localnici că se lucrează fără întrerupere pentru ca ei să descopere în această vară o plajă de dimensiuni spectaculoase”, a transmis ABADL pe pagina de Facebook.

Lucrările fac parte din proiectul „Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020)”, însemnând lucrări de reducere a eroziunii costiere pentru 11 sectoare: stăvilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp. Jupiter-Neptun, Balta Mangalia – Venus – Aurora, Mangalia – Saturn, 2 Mai.

Proiectul are o valoare de 3,8 miliarde de lei și a fost cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

 

×
Subiecte în articol: mamaia largire plaja