x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai bine mort, decât după gratii!

Mai bine mort, decât după gratii!

de Gabriela Mladin    |    25 Iun 2012   •   16:57
Mai bine mort, decât după gratii!

Florin Iulian Vaduva urma ca anul acesta sa se casatoreasca cu femeia cu care deja locuia de ceva vreme. Nu stabilisera data nuntii, insa, isi bagasera in cap ca marele eveniment sa se intample in acest an. Luni dimineata, tanarul in varsta de 27 de ani a fost gasit atatnand de o barna din podul casei. Se spanzurase!

“L-am gasit de dimineata. Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva in podul casei pentru ca am gasit scaunul pus in dreptul intrarii in pod. Cand am urcat i-am vazut trupul. Il framanta condamnarea primita. Avea de ispasit un an si 10 luni. A condus beat si aflase acum ca trebuie sa plece la inchisoare', sustine tatal baiatului.

Beat, la volan!

Gestul tanarului a surprins pe toata lumea. In primul rand prietenii nu stiau ca acesta ar fi avut probleme cu legea. Era un baiat linistit, cu mult bun simt si care nu a deranjat pe nimeni.

Florin Vaduva aflase in 20 iunie 2012 ca Judecatoria Targu-Jiu l-a condamnat la 10 luni de inchisoare cu executare pentru ca a condus fara sa detina permis. De fapt, permisul ii fusese luat dupa ce, cu un an in urma, fusese prins in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice. Atunci fusese condamnat la un an de inchisoare cu suspendare.

Se pregatea de nunta, nu de puscarie!

Acum, pedeapsa cu suspendare s-a revocat, iar perioada de un an a fost adaugata la noua pedeapsa, rezultand un an si 10 luni de inchisoare cu executare. Ultima decizie nu era insa, definitiva, ea urmand sa fie atacata cu recurs. Iulian Florin Vaduva nu a mai asteptat si ultima decizie a magistratilor. Stia ca mai este doar o chestiune de timp pana cand politistii ii vor bate la usa pentru a-l ridica.

Tanarul locuia de ceva vreme cu prietena sa, Cristina, cu care anul acesta urma sa-si uneasca destinele. El lucra la o subunitate din cadrul Complexului Energetic Turceni si provenea dintr-o familie modesta. Mama lui era asistenta medical, iar tatal maistru la Complexul Turceni.

×