x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Majestatea Sa Margareta a primit cheia orașului Ploiești

Majestatea Sa Margareta a primit cheia orașului Ploiești

04 Iul 2021   •   08:54
Majestatea Sa Margareta a primit cheia orașului Ploiești
Sursa foto: Sursa: Hepta

Majestarea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit, vineri, cheia orașului Ploiești, în cadrul ceremoniei prilejuite de „Cupa Reginei” și „Cupa Regelui” la oină.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit cheia orașului Ploiești din partea primarului Andrei Liviu Volosevici, în cadrul ceremoniei de deschidere a „Cupei Reginei” şi „Cupei Regelui” la oină.

Competiția a început după ce corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, sub bagheta dirijorului Eduard Dinu, a interpretat Imnul de Stat al României și Imnul Regal.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a dat lovitura de începere a finalei „Cupei Reginei”, iar Alteţa Sa Regală, Principele Radu, a dat lovitura de începere a „Cupei Regelui”.

La finalul celor două meciuri de oină, primarul Ploieștiului, Andrei Liviu Volosevici, a decernat premiul „Take Ionescu”, iar viceprimarul Daniel Nicodim, a acordat premiul „Ion Luca Caragiale”.

„Cupa Reginei” și „Cupa Regelui” la oină sunt evenimente sportive organizate de Federația Română de Oină în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Oina este sport național, aflându-se se sub Înaltul Patronaj al Casei Regale a României.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Margareta