x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mălina Olinescu va fi înmormântată ca un sinucigaş

Mălina Olinescu va fi înmormântată ca un sinucigaş

15 Dec 2011   •   12:16
Mălina Olinescu va fi înmormântată ca un sinucigaş

Arhiepiscopia Bucurestilor a aprobat doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi in cazul Malinei Olinescu. Drept urmare, ceremonia va fi scurta, cu un singur preot, in exteriorul capelei cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti.

"Ca raspuns la cererea doamnei Doina Spataru, care a solicitat oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare pentru artista Malina Olinescu, precizam ca, din primele cercetari ale organismelor abilitate privind circumstantele mortii Malinei Olinescu rezulta ca cea mai probabila cauza a decesului artistei a fost sinuciderea. In plus, din relatarile celor apropiati reiese ca artista Malina Olinescu ar fi afirmat public de mai multe ori ca intentioneaza sa se sinucida, ceea ce denota o atitudine necrestina", se arata intr-un comunicat de presa al Patriarhiei Romane, citat de Mediafax.

"Din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei indurerate, Arhiepiscopia Bucurestilor a aprobat doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru sinucigasi a artistei Malina Olinescu. Ca atare, slujba va fi oficiata pe scurt de un singur preot in exteriorul capelei cimitirului "Sfanta Vineri" din Bucuresti", se mai arata in comunicatul citat.

Patriarhia a precizat ca daca, in urma cercetarilor se va dovedi o alta cauza a mortii Malinei Olinescu, atunci slujba oficiata acum pe scurt se va completa cu celelalte parti ale slujbei de inmormantare obisnuite.

Inmormantarea Malinei Olinescu, care trebuia sa aiba loc astazi a fost amanata pentru vineri, intrucat familia crede ca artista nu s-a sinucis.

Cei care au cunoscut-o si apreciat-o pe Malina Olinescu pot sa-si ia ramas bun de la aceasta la capela cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, unde trupul neinsufletit al artistei a fost depus miercuri dupa-amiaza. (V.M.)

×
Subiecte în articol: malina olinescu s-a sinucis