x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mari artişti deplâng moartea cântăreţei Whitney Houston

Mari artişti deplâng moartea cântăreţei Whitney Houston

de Marina Constantinoiu    |    12 Feb 2012   •   06:53
Mari artişti deplâng moartea cântăreţei Whitney Houston

Multi artisti au reactionat la aflarea vestii mortii divei pop, Whitney Houston, postand mesaje pe retelele de socializare, printre care si Mariah Carey, care se declara "cu inima zdrobita de durere', relateaza Le Parisien, in editia online.

"Plang in hohote dupa anuntul socant privind moartea prietenei mele, incomparabila doamna Whitney Houston', scria Mariah Carey la Twitter.
"Am pierdut o alta legenda. Toata dragostea mea si rugaciunile merg acum catre familia lui Whitney', a declarat, la randul sau, Christina Aguilera, in timp ce Rihanna a scris ceva simplu:'Nu mai am cuvinte! Doar lacrimi'.

Cantaretul Smokey Robinson a declarat pentru CNN ca spera "ca oamenii sa-si aminteasca lucrurile pozitive legate de acest subiect si nu despre probleme. Toata lumea are probleme', a spus el. Whitney Houston, care cazuse prada drogurillor, "a avut una dintre cele mai frumoase voci din istoria muzicii', a adaugat acesta.

Tony Bennett a comentat pe contul sau de Twitter ca moartea lui Whitney "este o tragedie'. Potrivit lui, diva "era cea mai mare cantareata pe care a auzit-o vreodata'.

Neil Portnow, presedintele Recording Academy, organizatoarea Grammy Awards – care vor fi remise duminica - a declarat, la randul sau, ca artista, laureata a sase premii Grammy, "era una dintre cele mai importante cantarete ale timpurilor noastre'. "S-a stins o lumina in comunitatea noastra. Trasmitem sincerele noastre condoleante familiei sale, prietenilor sai, fanilor sai si tuturor celor care au iubit vocea sa', a adaugat acesta.
Muzicianul si producatorul Quincy Jones, care a fost unul dintre colaboratorii Regelul Pop, Michael Jackson, a evocat "un talent cu adevarat original si incomparabil'. "Tot timpul am regretat faptul ca nu am avut ocazia sa lucrez cu ea', a adaugat Quincy Jones.

Cativa fani de-ai artistei s-au adunat in fata hotelului Beverly Hilton, unde cantareata a incetat din viata. De afara inca se puteau auzi ecourile petrecerii organizate de producatorul Clive David, cel care a descoperit-o pe Whitney Houston, si la care aceasta din urma ar fi trebuit sa participe. Fanii au improvozat o corala, iar una dintre tinerele care se afla acolo a declarat pentru CNN ca "The show must go on' – "Spectacolul trebuie sa continue'.

Si tanara generatie de artisti a reactionat la moartea cantaretei. Pe Twitter, canadianul Justin Bieber a scris, la randul lui:'Tocmai am aflat stirea. E o nebunie. Una dintre cele mai mari voci tocmai s-a stins', relateaza AFP.

Cantareata Katy Perry s-a declarat si ea "foarte afectata'. "Te vom iubi mereu, Whitney, odihneste-te in pace!'. Cantaretul hawaian Bruno Mars – care este in carti pentru Premiile Grammy de duminica - a deplans aceasta "veste teribila'. "Mi s-a pus nod in stomac. Nimeni nu canta precum Whitney'.

Jermaine Jackon, fratele Regelui Pop, Michael Jackson – decedat, si el, prematur in 2009, la varsta de 50 de ani – a afirmat pentru CNN ca gandurile sale se indreapta catre mama defunctei, interpreta de gospel Emily "Cissy' Houston. "Imi imaginez prin ce poate trece, pentru ca am trecut prin aceleasi situatii cu mama. Este ingrozitor sa-i supravietuiesti propriului tau copil', a explicat Jermaine Jackson, potrivit AFP.

×