x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de 8 MARTIE! Sărbătorim ZIUA FEMEII!

MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de 8 MARTIE! Sărbătorim ZIUA FEMEII!

07 Mar 2013   •   17:54
MESAJE, SMS-uri şi URĂRI de 8 MARTIE! Sărbătorim ZIUA FEMEII!

In fiecare an, de 8 Martie, vedem in jurul nostru o sarbatoare a florilor si cadourilor. Copii cu buchetele de ghiocei  pentru mame, invatatoare, profesoare, barbati cu buchete de flori mai mult sau mai putin grandioase pentru iubite, mame, surori. Este una din zilele in care ne amintim sa facem un gest frumos fata de femeile din viata noastra. Pentru cei mai multi dintre noi, ziua de 8 Martie inseamna dragoste, respect, apreciere fata de persoanele apropiate. Ne-am propus sa va ajutam cu mesaje, sms-uri si urari de 8 Martie

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni, şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani de 8 Martie, floare a primăverii.

Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua această de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.

Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară, cu mult mai frumoasă decât precedentele!

O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 Martie!

Vreau să te fac fericită, eşti dragostea mea, te iubesc cum iarba iubeşte apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu eşti tot ce îmi doresc, tot ce înseamnă fericire pentru mine.

Primăvara care cel puţin calendaristic a sosit să vă aducă realizarea tuturor idealurilor!

Din depărtări pe aripi neştiute în această zi frumoasă primeşte-n dar un simplu şi mirific mărţişor.

Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani!

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!

Chiar daca nu este cineva in viata voastra care sa va ureze LA MULTI ANI, fruntea sus! Inseamna ca pe primele 5 locuri in viata voastra sunteti chiar VOI. Bucurati-va!
 
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Fa ca toata viata ta sa fie ca un 8 martie....asa cum vrei tu.........o primavara frumoasa pentru toate fetele si femeile:)

Inchin paharul pentru toate Femeile! pentru barbatii care le au, pentru cei care le-au avut si pentru cei care vor avea norocul sa le cunoasca! pentru toate femeile, sa le vedem fericite!

Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.va doresc un 8 Martie cit mai frumos.

×