x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul CET Govora, Mihai Bălan, este noul şef al combinatului Oltchim. Şi conducerea sindicatului a fost schimbată

Directorul CET Govora, Mihai Bălan, este noul şef al combinatului Oltchim. Şi conducerea sindicatului a fost schimbată

02 Oct 2012   •   15:03
Directorul CET Govora, Mihai Bălan, este noul şef al combinatului Oltchim. Şi conducerea sindicatului a fost schimbată

Directorul CET Govora, Mihai Bălan, este noul şef al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea. Decizia a fost luat de Consiliul de Administraţie al combinatului, care s-a întrunit în această după-amiază.

„În cursul acestei săptămâni, până vineri, se vor lămuri următoarele probleme: în primul rând, astăzi se schimbă conducerea, deci un nou management se asigura,  eu cred că de aici trebuie pornit. Domnul Mihai Bălan, directorul de la CET, este propus de sindicaliștii și de angajații Oltchimului. Îl dau totuși cu mare plăcere  pentru faptul că sunt convins că dânsul, îi cunosc capacitatea tehnică și managerială, este în stare să pună la punct această unitate care se află într-o situație foarte grea”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.

Și conducerea sindicatului a fost schimbată. După două ore de discuţii, Biroul Executiv al Sindicatului Liber a fost revocat în unanimitate.

Corneliu Cernev este noul lider sindical de la Oltchim. Mihai Diculoiu, Mircea Prisăcaru şi Sorin Marcu au fost revocaţi din funcţie, după ce au fost acuzaţi că au contribuit la prăbuşirea combinatului.

Ing. Mihai Bălan conduce Centrala Termică Govora de aproape 10 ani, o societate a cărei activitate este producerea energiei termice şi energiei electrice pe bază de cărbune. CET Govora este o societate subordonată Consiliului Judeţean Vâlcea şi este cunoscută pentru cifra de afaceri şi rezultatele economice performante având unul din cele mai mici preţuri din ţară la gigacaloria oferită populaţiei municipiului Rm. Vâlcea. CET Govora funcţionează tot în cadrul parcului industrial Râureni şi este cunoscută pentru faptul că produce aburi industriali pentru Oltchim şi Uzinele Sodice Govora.

×