x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea! Citeşte mesajul primit pe Facebook de directorul Antena3

Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea! Citeşte mesajul primit pe Facebook de directorul Antena3

17 Ian 2014   •   18:47
Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea! Citeşte mesajul primit pe Facebook de directorul Antena3

În cadrul emisiunii "La ordinea zilei", la Antena 3, realizatoarea Dana Grecu a prezentat un mesaj primit de directorul postului pe reţeaua de socializare Facebook,  în care acesta şi familia sa este ameninţată în mod explicit cu moartea.
Dana Grecu a precizat ca nu este prima oară când realizatorii Antena 3 primesc mesaje de ameninţare cu moartea, dar că aceste acţiuni s-au intensificat după dezvăluirea făcută în legătură cu conexiunea dintre Gazprom şi biroul notarial condus de Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu.
Într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii, Mihai Gâdea a precizat că a depus o plângere la Parchetul General, adresată chiar Procurorului General al Republicii, prin care cere descoperirea persoanelor responsabile de ameninţările cu moartea ce i-au fost adresate lui şi familiei sale. Gâdea a precizat că a luat această hotărâre pentru că cei care îşi permit să facă astfel de ameninţări, în mod responsabil sau nu, trebuie să fie identificaţi, făcuţi cunoscuţi opiniei publice şi trebuie să plătească pentru acţiunile lor .
"Azi-noapte am primit acest mesaj care este o ameninţare cu moartea, nu e nimic voalat, la adresa mea şi alor mei. Am primit de-a lungul timpului mai multe ameninţări de acest fel. Am decis că e cazul să nu o mai las aşa, pentru că cei care fac astfel de ameninţări trebuie să plătească. Chiar azi am depus o plângere la Parchetul General, chiar pe adresa procurorului general. (...) Astfel de oameni trebuie să plătească", a declarat Mihai Gâdea

"Îmi dau seama că dezvăluirile despre subsidiara Gazprom parafate de notarul Ioana Băsescu au deranjat foarte mult. Nu ne vom opri aici şi dacă ei cred că ne vor face să facem un pas înapoi sau că vom retrage petiţia se înşală", a mai spus Mihai Gâdea.

Plângere penală şi împotriva lui Traian Băsescu
De asemenea, Mihai Gâdea a anunţat că Antena 3 va depunde o plângere penală şi împotriva Traian Băsescu, ca răspuns la modul ireverenţios în care preşedintele a tratat corespondentul postului de televiziune pe care îl conduce, în cadrul conferinţei de presă desfăşurată joi seara la Cotroceni.


Vă prezentăm mesajul de ameninţare primit de Mihai Gâdea pe contul său de Facebook. De precizat că imediat după ce a fost trimis acest mesaj, contul de pe care a fost expediat a fost retras de pe Facebook.


articol în curs de actualizare

×