x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Militar de la Farul Tuzla, găsit mort în seara de Crăciun

Militar de la Farul Tuzla, găsit mort în seara de Crăciun

26 Dec 2012   •   15:53
Militar de la Farul Tuzla, găsit mort în seara de Crăciun

Un subofiţer de la Farul Tuzla a murit chiar în seara de Crăciun, după ce i s-a făcut rău în timp ce era în serviciul de zi pe unitate la Farul Tuzla, din judeţul Constanţa. Potrivit unui comunicat al Statului Major al Forţelor Navale (SMFN), plutonierul-adjutant Constantin Gheorghe Gheorgheoiu "a acuzat o stare de rău", marţi, în timpul exercitării serviciului de zi pe unitate, iar la scurt timp "starea sa generală de sănătate s-a agravat rapid".

"Colegul său de tură a solicitat, prin serviciul 112, asistență medicală de urgență, personalul ISU intervenind cu operativitate în jurul orei 18. Cu toate eforturile depuse de personalul medical, subofițerul nu a mai putut fi resuscitat, la ora 18.45 constatându-se decesul acestuia. Cauzele decesului urmează să fie stabilite și comunicate după efectuarea necropsiei", se mai arată în comunicat.

Cazul este cercetat de o comisie numită de comandantul unității.
    
Subofițerul ar fi împlinit 43 de ani la data de 3 ianuarie 2013, era necăsătorit și nu avea copii. A lucrat în mai multe unități ale Forțelor Navale din anul 1991, iar la farul de la Tuzla din anul 2005.


×
Subiecte în articol: militar mort craciun farul tuzla