x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2024   •   23:00
Trei firme sunt interesate să livreze minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Trei oferte au fost depuse pentru livrarea de minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei, care urmează să fie instalate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți, a anunțat sâmbătă Nicușor Dan, primarul general.

Acesta a anunțat că urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câștigătorul în cel mai scurt timp.

Primăria Capitalei vrea să achiziționeze 20 de centrale termice modulare, astfel încât, începând cu următorul sezon rece, să se asigure furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare.

„Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6”, susține Nicușor Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×