x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul Transporturilor: Pasajul Mogoșoaia va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract

Ministerul Transporturilor: Pasajul Mogoșoaia va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract

30 Iun 2021   •   15:06
Ministerul Transporturilor: Pasajul Mogoșoaia va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract
Sursa foto: Hepta

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, anunță că Pasajul Mogoșoaia va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract.

Pasajul Mogoșoaia este în noul grafic asumat de constructor și se va finaliza înainte de termenul prevăzut în contract, adică anul acesta, la 1 octombrie, a anunțat secretarul de stat.

Acesta a prezentat graficul lucrărilor.

„Rampa spre Otopeni a ajuns la cota finală, s-a pus ultimul strat de balast. Și au început armarea, cofrarea și turnarea tălpii coronamentului rampei, precum și montarea lisei de coronament. La rampa dinspre Chitila continuă realizarea zidurilor de sprijin, în sistem maccaferri, precum și așternerea și compactarea straturilor de balast. Continuă armarea plăcii de supra - betonare peste grinzile pasajului. Se armează și urmează să se toarne ultima antretoază. Până acum s-au armat și cofrat 4 antretoaze. Fac mențiunea că antretoazele sunt grinzile transversale care leagă grinzile principale ale unui pod. Continuă realizarea canalizării pluviale și a iluminatului public”, a anunțat, pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.

În afară de Mogoşoaia, pe centura capitalei mai sunt în lucru pasaje la Popeşti-Leordeni, Cernica, Domneşti şi Berceni.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pasajul mogosoaia