x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan anunță când vin banii persoanelor cu handicap: Au fost semnate ordinele de plată

Nicușor Dan anunță când vin banii persoanelor cu handicap: Au fost semnate ordinele de plată

09 Noi 2020   •   15:50
Nicușor Dan anunță când vin banii persoanelor cu handicap: Au fost semnate ordinele de plată
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Capitalei anunță că persoanele cu dizabilități vor primi stimulentul financiar în aceste zile. Nicușor Dan a spus că au fost semnat ordinele de plată și că plățile vor fi făcute marți și miercuri. Întârzierea plății a provocat scandal între politicienii de dreapta și de stânga.

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că problema stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap a fost rezolvată. Edilul șef a dezvăluit faptul că ordinele de plată au fost semnate și că plățile vor fi făcute în următoarele două zile.

„Informație la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: Azi au fost semnate ordinele de plată pentru virarea banilor către destinatari. Posesorii de carduri BCR vor primi marți banii pe card, iar cei care au carduri la alte bănci, miercuri”, a anunțat primarul Nicușor Dan, pe Facebook.

Politicienii s-au acuzat între ei pe tema stimulentului. Imediat după alegeri, primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a dat vina pe fostul primar, Gabriela Firea care la rândul ei a spus că Guvernul este vinovat pentru întârziere.

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan bani persoane handicap