x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: În ultima săptămână nu au existat probleme în ce privește alimentarea cu agent termic la Spitalul „Matei Balș”

Nicușor Dan: În ultima săptămână nu au existat probleme în ce privește alimentarea cu agent termic la Spitalul „Matei Balș”

29 Ian 2021   •   11:53
Nicușor Dan: În ultima săptămână nu au existat probleme în ce privește alimentarea cu agent termic la Spitalul „Matei Balș”
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat vineri, în debutul ședinței Consiliului General, că în ultima săptămână nu au existat probleme în ce privește alimentarea cu agent termic la Spitalul „Matei Balș” sau blocurile învecinate.

Nicușor Dan a mai adăugat că este necesară îmbunătățirea siguranței din spitale. Acesta a declarat că a avut discuții cu majoritatea consilierilor generali din CGMB și a stabilit ca în bugetul pentru 2021 să fie prevăzute sume pentru un audit privind instalațiile termice și tehnice din spitalele din Capitală, precum și remedierea eventualelor probleme identificate.

De asemenea, primarul Capitalei a reamintit să după incendiul de la secția ATI de la Piatra Neamț a fost realizat un control la nivelul spitalelor din București, însă nu a fost identificată nicio problemă.

Nicușor Dan a transmis consoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Matei Balș, iar consilierii municipali au ținut un moment de reculegere.

×
Subiecte în articol: nicusor dan matei bals incendiu