x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O altă vedetă este bolnavă cu noul coronavirus. „Am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât”

O altă vedetă este bolnavă cu noul coronavirus. „Am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât”

31 Oct 2020   •   17:53
O altă vedetă este bolnavă cu noul coronavirus. „Am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât”

Codin Maticiuc, „craiul de Dorobanți” cunoscut pentru iubitele celebre pe care le-a avut în trecut și pentru mașinile de lux din garaj, a anunțat, sâmbătă, că are Covid-19. Vedeta nu știe cum a contactat virusul, dar nu au apărut complicații. Iubita și copii sunt și ei infectați cu noul coronavirus.

 

„Am covid19

Nu, nu este o glumă macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta...

Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară”, a scris Codin Maticiuc.

„Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei nu au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!

Câteva fun facts:

1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologica.

2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.

3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse.

4 iau doar vitamine pe post de tratament

5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui "stunt de PR" sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național.

În concluzie:

Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți”, a mai scris Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc Covid-19