x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O beizadea a constatat că fudulia se plăteşte

O beizadea a constatat că fudulia se plăteşte

de Gabriela Mladin    |    25 Feb 2014   •   17:11
O beizadea a constatat că fudulia se plăteşte

A vrut să se dea mare  şi s-a trezit cu poliţia pe cap! Un tânăr din Târgu-Jiu şi-a pus pe o reţea de socializare mai multe fotografii în care apar doi pui de lei într-o maşină. Beizadeaua se lauda că primbă leii prin oraş cu bolidul său. Cum au aflat, poliţiştii au descins la locuinţele tatălui, un patron din Târgu-jiu. N-au găsit nimic, dar tatăl s-a ales cu o amendă pentru că nu deţinea autorizaţie pentru un grajd.

Florin Filip a vrut să se dea mare pe reţeau de socializare şi a reuşit doar să-şi facă probleme. “M-am trezit cu poliţiştii peste noi, o adevărată desfăşurare de forţe. Au venit cei de la Arme, cei de la Direcţia Sanitar Veterinară să mă întrebe unde sunt puii de lei. Mi-am dat seama despre ce este vorba. Nu am niciun animal în casă. Le-am explicat că totul a fost o glumă. Am vrut doar să mă dau mare pe facebook, să impresionez”, povesteşte Florin Filip, un tânăr din Târgu-Jiu, fiul unui proprietar de restaurant.

S-a lăsat cu amendă
Tânărul de 20 de ani a explicat de unde a luat fotografiile şi cum au ajuns ele pe facebook. “Le-am luat de pe un site, nu sunt prelucrate. Pur şi simplu sunt copiate de acolo şi postate pe profilul meu. Văd că am prieteni buni, m-am dat în gât. Îmi pare rău că le-am făcut probleme părinţilor mei”, a mai spus acesta.
Gestul lui a pus pe jar autorităţile care au intervenit în forţă. Iar, achetatorii nu au plecat cu mapa goală din proprietăţile părinţilor. Ei au descoperit că tatăl său nu deţine autorizaţie pentru o fermă. Aşa că au cerut celor de la Direcţia Sanitar Veterinară Gorj să-l amendeze. Între timp, tânărul şi-a închis şi contul de pe reţeaua de socializare.

×