x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parada Mireselor, eveniment unic în România

Parada Mireselor, eveniment unic în România

de Roxana Roseti    |    13 Mai 2009   •   00:00
Parada Mireselor, eveniment unic în România

Duminică, 17 mai, între orele 10:00 şi 14:00, pe traseul Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei se vor revărsa valuri de mirese! Este vorba despre Bride Parade, o manifestare de anvergură, al cărei îndemn sună ca o poveste de vis: "Să fii mireasă pentru încă o zi!".



Oricare femeie visează şi caută rochia de mireasă perfectă pentru a fi în centrul atenţiei într-unul dintre cele mai importante momente ale vieţii de cuplu. Din păcate, rochia nu este purtată decât o zi, ca atare, evenimentul de duminică propune prelungirea celui mai frumos moment al vieţii.

La parada mireselor vor participa peste o sută de femei pe cale de a deveni mirese sau care s-au căsătorit de curând (ele au avut posibilitatea de a se înscrie la acest eveniment pe site-ul Bride Parade în perioada 23 aprilie-16 mai a.c.), bineînţeles îmbrăcate în superbe rochii albe. Alături de ele va fi un întreg "angrenaj": o fanfară de prestigiu, maşini de epocă (autentice!), fotografi, cameramani, rude şi prieteni. Parada va fi condusă de Loredana, care va fi îmbrăcată în rochie de mireasă şi va defila alături de participante.

Evenimentul, printre ai cărui parteneri media se numără Intact Interactive, Antena 1, Antena 2 şi Jurnalul Naţional, îşi propune să depăşească atitudinea explicit comercială a târgurilor de nunţi. Bride Parade doreşte să schimbe imaginea clasică a celei mai importante zile din viaţa unei femei, implementând conceptul de organizare a nunţii ca un eveniment strălucitor, monden, atât pentru miri, cât şi pentru invitaţii acestora.

În plus, doreşte să aducă în prim plan nunta ca punct de plecare al unei familii, accentul punându-se pe mireasă ca simbol al nunţii. Prin urmare, nu uitaţi că duminică sunteţi invitaţi la o "nuntă" de amploare, deosebită, elegantă, rafinată, cu accente inerente de voioşie şi sărbătoare.

De fapt, ingrediente ale celui mai frumos moment din viaţă, dar însutite, aşa cum nu aţi mai avut ocazia să vă desfete privirea şi, de ce nu, sufletul. Şi, cel mai important, veţi asista la un moment unic: prima paradă de mirese din România şi din Europa!

×
Subiecte în articol: observator