x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală, amenajate în Regie

Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală, amenajate în Regie

28 Apr 2020   •   16:43
Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală, amenajate în Regie

Patru cabinete stomatologice, dotate cu aparatură dentară moderne, achiziționată în 2019, deservite de o stație de sterilizare cu patru autoclave noi, sunt pregătite de marți să preia copiii care au probleme stomatologice, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anunțat, marți, că cele patru cabinete stomatologice sunt funcționale și programările se pot face prin apel la Call-Center-ul ASSMB.

„Deschidem patru cabinete stomatologice pentru copii într-o zonă foarte bună, ușor accesibilă, în Regie, la căminele studenților de la Politehnică. Aceste cabinete pot fi folosite pentru că vor avea medici foarte bine pregătiți și asistenți foarte bine pregătiți pentru urgențele stomatologice de luni până bineri de la 8 la 20 și sâmbăta de la 9 la 16. Numărul de telefon la care se pot face programările este Call-Center-ul ASSMB, 0374.887.887”, a spus Firea.

Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură modernă, achiziţionată în 2019.

Totodată, adulții din București au la dispoziție, în continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat încă de la declanșarea stării de urgență toate cazurile, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cabinet stomatolog copii capitala