x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 4.000 de înscrieri la concursul English today!

Peste 4.000 de înscrieri la concursul English today!

01 Noi 2010   •   00:00

Astăzi, Săptămâna Financiară vă oferă volumul al patrulea al cursului multimedia de învăţare a limbii engleze, English Today. Acest volum încheie primul nivel de învăţare a cursului, cel pentru începători. Urmează alte patru nivele de învăţare: elementar (4 apariţii), intermediar 1 (4 apariţii), intermediar 2 (5 apariţii) şi avansat (5 apariţii).

Succesul metodei de învăţare a limbii engleze propuse de English Today este demonstrat de epuizarea rapidă a tirajului primelor volume, cât şi de numărul mare de persoane înscrise la concursul organizat pe www.sfin.ro/englishtoday În cele trei săptămâni de la lansarea concursului, peste 4.000 de concurenţi s-au înscris la  concurs. Dintre aceştia, un număr de 180 de participanţi au câştigat deja premiile primelor etape săptămânale, constând în seturi "Enciclopedia Britanica" şi "Ghidul oraşului Londra".

ENGLISH TODAY vă propune să învăţaţi rapid limba engleză într-o manieră modernă şi interactivă. Pachetul multimedia oferit de Săptămâna Financiară este compus dintr-un suport de curs în format tipărit, însoţit de un CD şi un DVD care conţin  dialoguri audio, respectiv video, pentru învăţarea rapidă a limbii engleze.

Colecţia "English Today" apare în fiecare luni, începând din 11 octombrie şi până pe 21 martie 2011. În fiecare zi de luni, cititorii vor primi odată cu Săptămâna Financiară pachetul de curs care include manual, CD şi DVD, la un preţ special de numai 14,99 lei.

×
Subiecte în articol: mass-media