x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petrecere cu final tragic la vrăjitoarea Sidonia. Fiii au sărbătorit eliberarea din arest preventiv

Petrecere cu final tragic la vrăjitoarea Sidonia. Fiii au sărbătorit eliberarea din arest preventiv

de Redacția Jurnalul    |    14 Mai 2024   •   15:30
Petrecere cu final tragic la vrăjitoarea Sidonia. Fiii au sărbătorit eliberarea din arest preventiv
Sursa foto: Hepta

Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de omorul unui bărbat la o petrecere din Padina, au fost eliberați din arest preventiv și au organizat, în noaptea de luni spre marți, o petrecere de proporții la vila mamei lor pentru a sărbători ieșirea din detenție. La eveniment au participat sute de persoane, alături de familie și prieteni.

Dimineața, petrecăreții au făcut o descoperire șocantă: unul dintre participanți a fost găsit mort. Martorii au relatat că bărbatul ar fi consumat excesiv de mult alcool.

„Au băut mult, așa sunt oamenii care au o problemă cu băutura, găsesc alcool oriunde. Dimineață, când să-l trezim, era mort. Se pare că a suferit un infarct sau o comă alcoolică. Oamenii l-au găsit când au strigat la el să iasă afară, el de obicei se trezea să facă curat în curte,” a declarat un martor pentru Antena 3.

„Justiţia a arătat că se face dreptate şi a arătat că sunt nevinovaţi. S-a băut mai mult. Ştiţi cum sunt oamenii care au probleme cu băutura, găsesc băutură oriunde. A băut mai mult şi dimineaţă, când să-l trezim, era mort. A făcut un infarct, din câte am înţeles, comă alcoolică.

L-au găsit oamenii care au strigat la el să iasă afară, pentru că asta era chestia - dimineaţa, el se trezea să facă curat, să dea cu mătura, ce face un om al curţii şi nu s-a mai trezit", a spus un apropiat al familiei Marin.

Poliția și legiștii se află la fața locului pentru a investiga cazul.

"Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani.

Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal.

Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin susțin că și-au lovit victima, Sorin Anghel (41 de ani), în legitimă apărare, afirmând că acesta i-ar fi atacat pe unul dintre ei.

×
Subiecte în articol: vrăjitoarea Sidonia crima padina