x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist cu mita în buzunar, urmărit de cei care l-au filat, s-a răsturnat cu maşina în şanţ

Poliţist cu mita în buzunar, urmărit de cei care l-au filat, s-a răsturnat cu maşina în şanţ

de Mediafax    |    17 Noi 2011   •   06:40
Un politist din Dambovita s-a rasturnat cu masina intr-un sant, miercuri seara, in timp ce era urmarit in trafic de ofiteri DGA, la scurt timp dupa ce primise 3.000 de lei mita de la o persoana pentru a interveni favorabil intr-un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit procurorului Cosmin Radu de la Parchetul Tribunalului Dambovita, politistul, agent-sef Constantin Badea de la Sectia de Politie Rurala nr. 5 din localitatea Voinesti, a primit de la o persoana suma de 3.000 de lei pentru a interveni favorabil intr-un dosar penal.
Imediat dupa ce a primit banii, ofiteri DGA au incercat sa il opreasca pe politist in trafic, insa acesta nu s-a supus somatiilor, iar la un moment dat s-a rasturant cu masina intr-un sant de pe marginea drumului.
In urma accidentului, politistul a suferit o leziune minora la cap, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Targoviste. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, politistul a fost dus la Parchetul Tribunalului Dambovita, unde este audiat.
Conform sursei citate, banii primiti mita de catre politist au fost gasiti de anchetatori in afara masinii rasturnate.

×