x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un polițist local a împiedicat un jaf efectuat de un fals polițist

Un polițist local a împiedicat un jaf efectuat de un fals polițist

12 Noi 2012   •   13:44
Un polițist local a împiedicat un jaf efectuat de un fals polițist
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un agent al Poliției Locale din București a împiedicat, azi dimineață, un jaf săvârșit de o persoană deghizată la rândul ei în agent de poliție.

C.G. este agent în cadrul Serviciului Pază Bunuri și Obiective din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. În această dimineață, în jurul orei 9:30, polițistul local se afla în timpul său liber, împreună cu soția sa, în zona Titan, lângă podul IOR.

În apropierea unei treceri de pietoni, C.G. – care se afla la volanul mașinii sale – a observat o încăierare în care era implicată o persoană care purta o cagulă și o vestă pe care era inscripționat cuvântul „POLIȚIA”.

Persoana respectivă, care scosese un pistol, se lupta cu trei indivizi, unul dintre aceștia aflându-se deja la pământ.

„În acel moment am crezut că este vorba de un coleg de-ai mei care se afla în vreo acțiune și întâmpină probleme”, a spus agentul local din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

C.G. a oprit mașina și a fugit la locul încăierării. Acolo și-a dat seama că persoana înarmată, care purta cagulă și vestă inscripționată cu cuvântul „POLIȚIA” , era, de fapt, atacatorul.

„L-am somat și fiindcă a refuzat să oprească atacul, continuând să lovească și să amenințe cu arma, am sărit pe el și, împreună cu ceilalți, l-am doborât”, a declarat agentul P.L.M.B. Acesta a reușit să-l imobilizeze pe agresor și a sunat imediat la dispeceratul P.L.M.B. și la numărul de urgență 112. Acest caz este cercetat de Poliția Română.

Reprezentanții Poliției Locale spun că agentul C.G. va fi recompensat pentru felul în care a acționat. 

×