x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţist, lovit în cap în timpul unei executări

Poliţist, lovit în cap în timpul unei executări

de Gabriela Mladin    |    11 Mai 2011   •   16:16

Un poliţist din Gorj a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu un par de către o persoană, în timpul unei executări judecătoreşti. Dorel Băştină, ajutor al şefului de post din comuna Ciuperceni prezintă multiple fracturi craniene, medicii Spitalului de Urgenţă din Târgu-Jiu reuşind după câteva ore să-l stabilizeze.

Dorel Boştină, agent al Poliţiei din Ciuperceni fusese solicitat să asiste la o executare silită. Este vorba despre o hotărâre judecătorească definitivă de punere în posesie a unei suprafeţe de teren. Nemulţumit de faptul că I se ia terenul, eugeniu Frumosu, în vârstă de 49 de ani l-a lovit pe poliţist cu un par în cap.

Poliţistul în vârstă de 40 de ani a fot adus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu, starea sa fiind destul de gravă: "A fost adus un pacient, poliţit, care a fost lovit în cap de cineva. Are multiple traumatisme, cranio-crebral şi toracic. Abia după ce va fi dus la tomograf vom şti cât de gravă este starea sa”, a declarat Liliana Puiu Crăciun, medic UPU de la  Spitalului Târgu Jiu.

Agresorul a fost adus la poliţie pentru audieri şi I se va întocmi dosar penal pentru ultraj. Cel mai probabil va fi reţinut.

×