x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poliţişti pe DN 17, aproape striviţi de un TIR din Rusia

Poliţişti pe DN 17, aproape striviţi de un TIR din Rusia

de Paul Ciurari    |    27 Ian 2013   •   10:30
Poliţişti pe DN 17, aproape striviţi de un TIR din Rusia

Misiunea poliţiştilor este una dificilă în orice moment, fie că merg să prindă un infractor periculos, fie că trebuie să facă măsurători la un accident rutier. Asta pentru că niciodată nu ştii la ce riscuri te expui în timpul muncii.

Vineri după amiată, în jurul orei 15:30, pe DN17 în pădurea de la Ilişeşti a avut loc un accident rutier în lanţ.

Şoferul unei autoutilitare care venea dinspre Câmpulung Moldovenesc, a derapat pe carosabilul acoperit de zăpadă, la ieşirea dintr-o curbă. Maşina s-a răsucit pe carosabil şi a acroşat roata unui camion, după care a intrat cu spatele intr-un microbuz care circula regulamentar.

În urma impactului, doi pasageri din autoutilitara care circula regulamentar, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Din fericire nici unul nu a suferit răni grave.

Ancheta poliţiştilor a fost una cu emoţii la faţa locului. În pădure carosabilul era acoperit cu zăpadă şi gheaţă, iar un tir înmatriculat în Ferderaţia Rusă nu a putut opri la semnalele agenţilor de circulaţie, care restricţionau traficul pentru a fi efectuate măsurătorile specifice. Şoferul tirul care venea cu viteză din curbă, a frânat brusc când l-a zărit pe poliţistul de la circulaţie, iar mastodontul a în a fost scăpat de sub control.

Conducătorul auto a reuşit cu greu să redreseze camionul şi a trecut în viteză pe lângă oamenii legii. Din fericire aceştia au reuşit să se ferească la timp din faţa tirului, însă şoferul acestuia, realizând ce a făcut, a fugit de la faţa locului. 

×