x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Poșta Română va livra în continuare permisele de conducere la domiciliul titularilor

Poșta Română va livra în continuare permisele de conducere la domiciliul titularilor

23 Noi 2020   •   10:32
Poșta Română va livra în continuare permisele de conducere la domiciliul titularilor

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a câștigat un contract de peste 27 milioane de lei cu Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS)  în baza căruia va livra permisele de conducere și certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor, la domiciliul titularilor, în următorii doi ani, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit unui comunicat al Poștei Române, valoarea contractului este de peste 27 milioane de lei. În baza acestuia, CNPR va livra aproximativ 4.800.000 de trimiteri în următorii doi ani.

În trecut, furnizorul RAAPPS a fost tot Poșta Română, care a câștigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitații la care a participat și una dintre cele mai importante firme de curierat din România.

„Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române. 

×
Subiecte în articol: poşta romănă permise de conducere