x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Florin Cîțu, sancțiune drastică în cazul protestului de la metrou. Premierul taie salariile angajaților Metrorex

Florin Cîțu, sancțiune drastică în cazul protestului de la metrou. Premierul taie salariile angajaților Metrorex

de Alice Petrescu    |    28 Mar 2021   •   11:47
Florin Cîțu, sancțiune drastică în cazul protestului de la metrou. Premierul taie salariile angajaților Metrorex
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu anunță pe pagina sa de facebook, primele măsuri luate după scandalul de la metrou. Șeful Guvernului spune că prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanții la protest, prin reducea salariul cu o zi.

În plus, Florin Cîțu spune că nu va permite ca guvernul să fie șantajat de ”un grup de oameni organizaţi în stil mafiot".

“În mandatul meu, nu voi permite să fim șantajați de un grup de oameni organizați în stil mafiot. Așa cum e firesc, orice negociere se va face cu respectarea strictă a legii. REFORMA companiilor de stat continuă!“, a mai scris premierul pe pagina sa de socializare.

Protestul spontan de la metrou, de vineri dimineață, a afectat serios traficul din Capitală. Peste 250.000 de călători au rămas fără transport, fiind nevoiți să se întrepte spre alte mijloace de transport în comun de la suprafață.

×
Subiecte în articol: florin citu protest metrou sanctiuni