x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Principala cauză a accidentelor rutiere în judeţul Dâmboviţa este viteza excesivă

Principala cauză a accidentelor rutiere în judeţul Dâmboviţa este viteza excesivă

08 Noi 2011   •   16:53
Principala cauză a accidentelor rutiere în judeţul Dâmboviţa este viteza excesivă

Viteza excesiva reprezinta principala cauza a accidentelor rutiere produse pe raza judetului Dambovita, in primele noua luni ale acestui an 28 de persoane decedand in accidente rutiere, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, remis marti.

''In primele noua luni ale anului 2011, in judetul Dambovita, au avut loc 132 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 28 de persoane si ranirea grava a altor 119 persoane. Astfel, fata de perioada similara a anului trecut, se inregistreaza o crestere a numarului celor care au suferit vatamari corporale grave, de la 108 la 119, precum si a persoanelor care au fost ranite usor, de la 46 la 53'', se arata in comunicat.

Conform Politiei Dambovita principalele cauze ale producerii evenimentelor rutiere grave sunt viteza peste limitele legale sau neadaptata la conditiile de drum, depasirile neregulamentare, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, neasigurarea la schimbarea directiei de deplasare, dar si imprudenta in traversarea drumului.

(Agerpres)

×
Subiecte în articol: politie masini viteza accidente