x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Principesa Margareta: Am fost martora devotamentului Regelui Charles față de Coroană și Națiune

VIDEO Principesa Margareta: Am fost martora devotamentului Regelui Charles față de Coroană și Națiune

de Redacția Jurnalul    |    06 Mai 2023   •   11:15
VIDEO Principesa Margareta: Am fost martora devotamentului Regelui Charles față de Coroană și Națiune
Sursa foto: Hepta

Regele Charles, un prieten al țării noastre, este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a regatului Unit și a Commomwealth, transmite într-un mesaj video, Principesa Margareta: „Întreaga viață am fost martora devotamentului său față de Coroană și Națiune”.

„Încoronarea de azi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiție istorică de o mie de ani. O tradiție care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluții și fundamentale schimbări ale lumii. Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape șase decenii de slujire devotată a regatului Unit și a Commomwealth. Întreaga viață am fost martora devotamentului său față de Coroană și Națiune”, spune Principesa Margareta într-un mesaj video.

Custodele Coroanei afirmă că „suveranul britanic de astăzi este un prieten al țării noastre și are o profundă înțelegere a continentului european, în întregimea lui”.

„În această zi istorică, Principele Consort și cu mine urăm Regelui și Reginei Consort o domnie binecuvântată, pentru un viitor mai bun țării lor și al lumii întregi”, încheie Principesa Margareta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: principesa margareta regele charles