x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorul Ovidiu Toma a fost reţinut de DNA

Procurorul Ovidiu Toma a fost reţinut de DNA

18 Noi 2015   •   19:31
 Procurorul Ovidiu Toma a fost reţinut de DNA
Sursa foto: Foto: Oana Pavelescu

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost reţinut miercuri seara de DNA în dosarul privind fapte de corupţie în legătură cu obţinerea frauduloasă a permiselor de conducere.

El a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri într-un dosar în care procurorii au efectuat miercuri mai multe percheziţii în judeţul Teleorman.

Procurorul Ovidiu Toma este suspectat că ar fi clasat un dosar pentru ca, în schimb, un nepot al său să obţină permisul de conducere, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Solicitarea de clasare a dosarului ar fi fost făcută de comisarul Dănuţ Dobre, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Teleorman.

Conform aceloraşi surse, după ce Ovidiu Toma a dat soluţia de clasare a dosarului, comisarul Dobre a intervenit pe lângă un agent de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Teleorman, pentru ca acesta să-l declare admis la proba practică pe nepotul procurorului. Respectivul candidat a susţinut examenul şi a obţinut permisul de conducere categoria B în luna septembrie a acestui an.

În această cauză au fost efectuate miercuri dimineaţă mai multe percheziţii, inclusiv la Serviciul Poliţiei Rutiere şi la SPCRPCÎV Teleorman.

×
Subiecte în articol: ovidiu toma ovidiu toma retinut de dna