x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti

Radio ZU, lider absolut pe piaţa radiourilor din Bucureşti

08 Feb 2011   •   15:52

Radio ZU îşi păstrează poziţia de lider al audienţelor în Capitală şi continuă să crească în topul preferinţelor ascultătorilor români. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 30 august-19 decembrie 2010 de IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti.

Radio ZU se situează pentru a şasea oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din Capitală. Cel mai vesel radio creşte cu 6.100 de ascultători faţă de valul de măsurători anterior. ZU este postul de radio preferat de 239.500 de bucureşteni în fiecare zi şi are o cotă de piaţă de 14,6%. Astfel, Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locurile doi şi trei, la o diferenţă de peste 35.000 de ascultători, sunt Radio România Actualităţi, respectiv, Kiss FM.

La nivel urban, ZU este în continuă creştere. Radio ZU este pe locul doi în clasamentul posturilor de radio private din ţară şi are 11,8% cotă de piaţă. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan salută 1.146.600 de ascultători în fiecare zi, cu 31.000 mai mult faţă de vara lui 2010.

Cel mai vesel post de radio din ţară creşte în fiecare zi datorită ascultătorilor care îl modelează după propriile preferinţe. Asta face diferenţa. România este ZU!

Romantic FM, singurul produs premium exclusive de pe piaţa de radio din România este în continuă creştere. Faţă de valul III al anului trecut, acesta s-a îmbogăţit cu 1.400 de ascultatori şi deţine o cotă de piaţă de 4,6%, conform ultimelor date de audienţă ARA.

Romanticul este susţinut de un public fidel, bun cunoscător în ceea ce priveşte muzica de calitate şi în general al stării de bine, care a înţeles că Romantic FM înseamnă “muzică, nu zgomot”.

×
Subiecte în articol: mass-media