x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rata de infectare în București se apropie de pragul de 4 cazuri la mia de locuitori

Rata de infectare în București se apropie de pragul de 4 cazuri la mia de locuitori

02 Noi 2020   •   12:05
Rata de infectare în București se apropie de pragul de 4 cazuri la mia de locuitori
Sursa foto: Hepta

Rata de infectare în Capitală continuă să crească, ajungând luni, 2 noiembrie, la 3,91 la mia de locuitori, de la 3,79, cu o zi în urmă, a anunțat prefectul Traian Berbeceanu.

„Incidența în Capitală a ajuns la 3,91. Este în permanentă creștere”, a afirmat Traian Berbeceanu, la finalul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

În cadrul ședinței Comitetului Municipiului București pe Situații de Urgență s-a hotărât ca unitățile de învățământ din Capitală să continue desfășurarea cursurilor în scenariul roșu, cu predare online. De asemenea, restaurantele, cafenelele, teatrele și cinematografele din Capitală rămân închise și în următoarele două săptămâni.

În cadrul ședinței nu s-a decis impunerea unor restricții suplimentare, însă se va verifica modul în care sunt aplicate dispozițiile aflate în vigoare.  

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a precizat că autoritățile sunt în căutarea de spații de cazare pentru românii care vor ajunge în țară, în contextul în care în mai multe state s-au impus noi restricții, și care sunt obligați să intre în carantină.

×