x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţie spre staţiunea Rânca

Restricţie spre staţiunea Rânca

de Gabriela Mladin    |    17 Apr 2008   •   00:00

Circulaţia rutieră spre staţiunea Rânca din judeţul Gorj va fi restricţionată, începând de astazi pentru autoturismele care depăşesc 3,5 tone.

Circulaţia rutieră spre staţiunea Rânca din judeţul Gorj va fi restricţionată, începând de astazi pentru autoturismele care depăşesc 3,5 tone. Pe o porţiune de aproximativ 10 kilometri a drumului care duce spre staţiunea montană Rânca, suprastructura carosabilului a fost distrusă, din cauza ploilor şi a ninsorilor căzute în ultimele luni.

 

EXPLICAŢIE. În urma verificărilor efectuate de către o comisie a Drumurilor Naţionale s-a constat că pe această porţiune de drum, se impun a fi executate lucrări de reabilitare a părţii carosabile, specialişti constructori declarând anumite sectoare de drum, impracticabile.

De aceea Serviciul Poliţiei Rutiere Gorj informează că începând de vineri, circulaţia rutieră va fi restricţionată temporar pentru vehiculele cu masă totală maxim autorizată mai mare de 3,5 tone,  pe Drumul Naţional  67 C Novaci-Rânca.


APEL. Conducătorii auto sunt rugaţi să evite deplasările pe această rută. Se recoamndă aprovizionarea în staţiune cu maşini mici, iar turiştii care vin în grupuri cu mijloace de transport în comun, trebuie să ştie că nu pot avea acces în staţiune. Poliţiştii nu au putut comunica perioada exactă a restricţiei de circulaţie.

×
Subiecte în articol: observator