x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație pe DN1 până la finalul anului

Restricții de circulație pe DN1 până la finalul anului

09 Apr 2021   •   17:05
Restricții de circulație pe DN1 până la finalul anului

Autoritățile anunță că se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, în județul Prahova. Restricțiile vor intra în vigoare în luna mai și vizează vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone.

Decizia a fost luată în urma discuțiilor dintre CNAIR, Poliția Rutieră, autoritățile publice locale și asociațiile profesionale în domeniul transporturilor rutiere. Restricțiile vor fi în vigoare în perioada 5 mai – 15 decembrie.

„Informăm conducătorii auto că, începând din data de 05.05.2021, se vor institui restricții de tonaj din cauza lucrărilor de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, situat pe DN1, km 135+332, în județul Prahova. Restricțiile de circulație ce vor fi instituite în data de 05.05.2021 se vor aplica vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinate exclusiv transportului de persoane”, au anunțat reprezentanții CNAIR

Circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone între Ploiești și Brașov va fi deviată pe DN1A, pe ambele sensuri, pe traseul: DN1 - DN1A Centura Ploiești – DN1A – Intersecția DN1A cu DN1 Săcele.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dn1 restrictii de circulatie