x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RO Vaccinare: Creativitatea în dezinformare nu are limite! Precizări despre jocul Omikron

RO Vaccinare: Creativitatea în dezinformare nu are limite! Precizări despre jocul Omikron

29 Dec 2021   •   17:20
RO Vaccinare: Creativitatea în dezinformare nu are limite! Precizări despre jocul Omikron

„Omikron: The Nomad Soul” este un joc de aventură cu împușcături și mișcări de luptă. Deși lansat de Microsoft, nici compania, nici Gates nu au fost implicați în crearea lui și nu are nimic de-a face cu Covid-19, anunță RO Vaccinare.

„Creativitatea în dezinformare nu are limite! Jocul Omikron, sufletele călătoare și pierderea sufletului. Postări care leagă un joc online numit , lansat de compania Microsoft în 1999, de noua tulpină Covid-19 numită Omicron au fost distribuite de mii de ori în ultimele săptămâni. Utilizatorii rețelelor sociale sugerează că nu este o coincidență, ci un indiciu că pandemia actuală a fost planificată. Însă, deși jocul există și a fost lansat de Microsoft, nici compania, și nici Gates nu au fost implicați în crearea lui. Și nu are nimic de-a face cu Covid-19”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Conform acestei surse, „Omikron: The Nomad Soul” este un joc de aventură cu împușcături și mișcări de luptă.

Orașul fictiv „Omikron” este principalului oraș dintr-un număr total de cinci aflate pe planeta Phaenon, unde are loc jocul de aventură.

„Varianta Omicron a Covid-19 a fost detectată de oamenii de știință din Africa de Sud. Deoarece varianta are un număr mare de mutații, OMS a clasificat-o pe 26 noiembrie ca fiind o variantă care determină îngrijorare. OMS numește variante de îngrijorare în ordinea alfabetului grecesc (explicația OMS este aici). Literele și au fost sărite din motive de claritate, sună similar cu cuvântul și este un nume de familie comun. Mai multe informații despre cum s-a propagat această informație falsă pe: https://bit.ly/3H98CgF”, arată sursa menţionată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jocul omikron