x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a intors Stolo! - Multa sanatate!

S-a intors Stolo! - Multa sanatate!

11 Oct 2004   •   00:00

OBSERVATOR

Surpriza de proportii! Presedintele PNL, Theodor Stolojan, a revenit ieri in tara, de la Frankfurt, dupa ce a stat doar o saptamana la tratament, in strainatate.
MONICA IORDACHE, SILVIU SERGIU, DANA PICIU

Avionul care l-a adus pe Stolojan a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda la ora 15:15. El a fost asteptat la aeroport de liderul PD Traian Basescu si de presedintele delegat al liberalilor, Calin Popescu Tariceanu. Acestia au venit special de la Cluj, unde Basescu isi facuse lansarea in cursa prezidentiala. Presedintele PNL si-a petrecut saptamana de dupa retragerea din lupta pentru Cotroceni la Frankfurt, unde si-a facut analizele. Desi era asteptat de numerosi ziaristi, Stolojan a refuzat sa faca vreo declaratie presei si s-a aratat extrem de deranjat de prezenta acestora. El a spus doar ca "are o problema medicala si trebuie sa o rezolve". Intrebat de ziaristi daca a tinut legatura in tara cu liderii celor doua partide, Stolojan a refuzat sa raspunda, ignorand total microfoanele si camerele de luat vederi indreptate spre el. Doar sotia sa, Elena Stolojan, a raspuns scurt: "Nu!".

NU SE SCHIMBA NIMIC. Liderul PD Traian Basescu nu a dorit sa faca nici un fel de comentariu in legatura cu revenirea colegului sau de Alianta. In schimb, Calin Popescu Tariceanu ne-a declarat ca intoarcerea lui Stolojan nu va modifica situatia din PNL. "Aceasta reintoarcere nu va modifica pentru moment cu nimic situatia din partid", a spus Tariceanu, intrebat daca Stolojan isi va relua atributiile de presedinte. "Theodor Stolojan nu a emigrat. Daca se ducea la Brasov, era acelasi lucru", a mai spus Tariceanu. Potrivit unor surse, Stolojan s-ar fi dus la Predeal unde intentioneaza sa isi continue perioada de refacere. In orice caz, aceleasi surse spun ca liderul liberal nu mai intentioneaza sa paraseasca tara. Jurnalul National a anuntat inca de vineri ca Theodor Stolojan doreste sa se intoarca in tara, surse liberale declarand ca acesta nu se poate rupe de viata politica.

FOTO

  • VITEZA. Stolojan a fost condus la masina Primariei de Traian Basescu, si el nelamurit de revenirea neasteptata

  • INFORMARE. Tariceanu l-a asteptat pe Stolojan la aeroport, si el surprins de gestul liderului PNL
  • ×
    Subiecte în articol: observator stolojan