x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se apropie meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal. Pugiliştii au convenit un protocol antidoping

Se apropie meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal. Pugiliştii au convenit un protocol antidoping

12 Apr 2013   •   12:16
Se apropie meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal. Pugiliştii au convenit un protocol antidoping

Pugiliştii Lucian Bute şi Jean Pascal au aprobat un protocol antidoping, conform căruia vor fi supuşi unor controale atât înaintea confruntării din 25 mai, de la Montreal, cât şi după acest meci, în eventualitatea unei revanşe.  "Programul va fi coordonat de firma suedeză IDTM şi prevede două controale inopinate pentru fiecare boxer, înainte de 25 mai. Înţelegerea este valabilă un an, astfel că acoperă şi un eventual meci-revanşă. Pugiliştii vor fi testaţi între cele două meciuri, precum şi în timpul cantonamentului. Însă afacerea nu este finalizată. IDTM, firmă cunoscută în domeniul antidoping, i-a anunţat pe promotori că mai este un detaliu de reglat, înainte de parafarea înţelegerii aprobate de cei doi pugilişti. GYM şi Interbox au recurs la serviciile IDTM după un refuz al Agenţiei Canadiene Antidoping (CCES). Pe de altă parte, Jean Pascal a declarat pentru La Presse că refuză să lucreze cu altă agenţie, VADA. În acest context, lista firmelor antidoping candidate se scurtează şi promotorii aşteaptă cu nerăbdare ca înţelegerea cu IDTM să fie finalizată. Dacă totul va merge bine, în această săptămână va fi organizată o conferinţă de presă pentru a se face un anunţ cu privire la această înţelegere", notează site-ul canadian, informează lapresse.ca.

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal va avea loc la 25 mai, la Centre Bell din Montreal. Bute şi Pascal vor boxa pentru centura WBC Diamond, onoare rezervată confruntărilor de prestigiu.

×
Subiecte în articol: lucian bute jean pascal