x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sedință extraordinară de Guvern pentru măsurile privitoare la persoanele afectate de inundații

Sedință extraordinară de Guvern pentru măsurile privitoare la persoanele afectate de inundații

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2024   •   12:30
Sedință extraordinară de Guvern pentru măsurile privitoare la persoanele afectate de inundații

O ședință extraordinară de Guvern se va desfășura luni. Aceasta a fost convocată pentru stabilirea măsurilor privitoare la persoanele afectate de inundații. Ședința va începe la ora 15.00.

Premierul Marcel Ciolacu nu va mai participa luni la programul guvernamental din județul Buzău, anunțat inițial, pentru că a convocat o ședință extraordinară de Guvern, au anunțat reprezentanții Executivului.

Ședința extraordinară a Executivului va începe la ora 15.00 și va avea pe agendă măsuri de intervenție rapidă și ajutor pentru persoanele afectate de inundații, au adăugat reprezentanții Guvernului.

Este vorba despre măsuri fiscale, a anunțat tot luni, Marcel Ciolacu. Prioritatea echipelor de intervenție este să înlăture apa și aluviunile din case, din curți și de pe drumuri, a explicat șeful Guvernului.

„Prognozele arată că întrăm într o perioadă de normalitate”, a mai spus premierul care a transmis că autoritățile monitorizează zona cu mare atenție.

Viiturile au făcut prăpăd în județul Galați. Șase oameni au murit, iar pagubele sunt uriașe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sedinta guvern inundaţii masuri