x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Seed Consultants lansează iDentity

Seed Consultants lansează iDentity

14 Aug 2014   •   18:25
Seed Consultants lansează iDentity
Sursa foto: Andrei Zdetovetchi - www.zdeto.c

Agenţia de branding Seed Consultants a lansat recent un nou proiect de rebranding – iDentity – clinică stomatologică. Etapele proiectului de branding au constat în analiza şi auditul pieţei, dezvoltarea poziţionării, crearea numelui, dezvoltarea identităţii vizuale şi a aplicaţiilor grafice.

Clinica MultiDent simţea nevoia unei împrospătari la nivel de identitate vizuală. În urma auditului, a fost evidentă necesitatea repoziţionării pe teritoriul încrederii, atribut esenţial în serviciile medicale. iDentity, numele clinicii, păstrează ceea ce şi-a dorit clientul – particela “dent” – şi este în acelaşi timp diferenţiator, atât din punct de vedere semantic, cât şi grafic.

iDentity este locul potrivit pentru “şlefuirea zâmbetului” pentru că vorbim aici despre performanţă, inovaţie, pasiune şi relaţionare. Clienţii vin aici pentru că au încredere în medici şi se regăsesc în orice mic detaliu care defineşte experienţa senzorială a brandului: cromatica îndrăzneaţă încă de la recepţie, mesajele inspiraţionale transpuse în ambient şi pe uniformele personalului, desenele vesele din cabinetul pentru copii sau ambientalul sonor. Pasul următor este recomandarea şi e uşor pentru că vorbim şi de statut – clienţii recomandă pentru că le place să-şi asocieze imaginea cu ceea ce e modern.

“Relansarea iDentity spune că antreprenorii români pun accent din ce în ce mai mult, pe lângă calitatea serviciului, şi pe imagine. Ei înţeleg că procesul de vânzare este mult mai facil atunci când imaginea este cel puţin la acelaşi nivel cu serviciul.” – spune Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Procesul de branding a fost realizat în două luni, echipa de proiect din partea Seed Consultants a fost alcatuită din Dochiţa Zenoveiov Î Managing Director, Ecaterina Găman Î Brand Designer, Roxana Jitaru Î Junior Designer, Sabina Leonte Î Project Manager, Cristiana Borşaru Î Project Executive, Eda Mologani Î Project Executive.

Mai multe detalii despre proiectul iDentity puteţi găsi pe identity.seed-consultants.ro.


×