x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful statului i-a înaintat în grad pe directorii SPP şi STS

Şeful statului i-a înaintat în grad pe directorii SPP şi STS

30 Noi 2011   •   15:23
Şeful statului i-a înaintat în grad pe directorii SPP şi STS

Directorii SPP si STS, Lucian Pahontu, respectiv Marcel Opris, au fost inaintati in grad de presedintele Traian Basescu, pe lista decretelor de avansare semnate de seful statului figurand si numele lui Ilie Botos, director general adjunct al Directiei Generale de Informatii a Armatei, care a fost inaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele.

De asemenea, a fost inaintat in gradul de general-locotenent cu trei stele generalul-maior cu doua stele Carnu Fanica, seful SMFA, loctiitorul pentru operatii si instructie, Valeriu Nicut si Catalin Zisu, seful Comandamentului Logistic intrunit. Ioan Oprisor, secretar al CSAT, a fost inaintat in gradul de general cu patru stele.

Prim-adjunctul sefului SPP, Gabriel Cretu, a fost inaintat la gradul de general-maior – cu doua stele. Au fost de asemenea inaintati in grad Cristian Cioc si Costin Nedelea, din conducerea SPP. Presedintele i-a mai inaintat la gradul de general-maior cu doua stele pe Catanici Avram - fost sef al Garnizoanei Bucuresti, in prezent comandant al Diviziei 4 Infanterie Gemina, Ionita Ariton, sef al Statului Major al Fortelor Terestre din Ministerul Apararii Nationale, Maria Lupu, sefa Directiei Financiar-contabile din MApN si pe loctiitorul sefului Departamentului pentru Armamente din MApN, Catalin-Adrian Moraru.

×