x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ȘOCANT: Un copilaș de 6 ani pe bicicletă, lovit grav de un șofer fără permis; vinovatul a părăsit locul accidentului

ȘOCANT: Un copilaș de 6 ani pe bicicletă, lovit grav de un șofer fără permis; vinovatul a părăsit locul accidentului

22 Mai 2019   •   19:18
ȘOCANT: Un copilaș de 6 ani pe bicicletă, lovit grav de un șofer fără permis; vinovatul a părăsit locul accidentului

Un conducător auto fără permis a acroşat un copil în vârstă de şase ani care circula cu bicicleta pe strada Răchitei din municipiul Buzău, după care a părăsit locul accidentului.

Copilul a fost grav rănit la cap şi a fost trimis la un spital din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, şoferul a acroşat biciclistul după ce acesta a ignorat indicatorul "Oprire".

"Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar şoferul, care se pare că circula fără permis, a părăsit locul accidentului imediat după producerea evenimentului rutier", a mai declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt a precizat că "poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea şoferului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul".

La rândul său, şeful UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, a declarat pentru AGERPRES că "minorul a suferit multiple leziuni la nivelul capului şi a fost trimis la Spitalul Bagdasar din Capitală".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: șofer fără permis copil lovit buzău