x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spărgători de case prinşi după ce au provocat un accident în Sectorul 4

Spărgători de case prinşi după ce au provocat un accident în Sectorul 4

20 Iul 2013   •   15:16
Spărgători de case prinşi după ce au provocat un accident în Sectorul 4

Patru spărgători de case care încercau să fugă de poliţişti au fost prinşi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au lovit cu maşina patru autoturisme parcate în zona intersecţiei bulevardelor Şincai şi Cantemir din sectorul 4.

Conform anchetatorilor, citaţi de Mediafax, în jurul orei 3.30, în timp ce erau filaţi de poliţişti, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 28 de ani, au sărit gardul în curtea unei case din sectorul 5, după care au spart uşa şi au furat ceasuri, bijuterii şi bani, prejudiciul fiind evaluat la aproximativ 87.000 lei.

Ulterior, poliţiştii au încercat să-i blocheze în trafic pe cei patru suspecţi care voiau să fugă cu o maşină, însă aceştia au forţat barajul. În timpul urmăririi, şoferul a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a lovit patru autoturisme parcate în zona intersecţiei bulevardelor şincai şi Cantemir.

În urma accidentului, unul dintre suspecţi a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital. Toţi cei patru suspecţi au fost reţinuţi.

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că banda de spărgători este cunoscută sub numele de gruparea "Damache" şi este suspectată de mai multe furturi din locuinţe atât în Bucureşti, cât şi în judeţul Ilfov.

×
Subiecte în articol: hoti furt accident