x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Stomatolog, arestat că şi-a răpit fiica

Stomatolog, arestat că şi-a răpit fiica

de Gabriela Mladin    |    07 Sep 2011   •   18:22
Stomatolog, arestat că şi-a răpit fiica

Medicul stomatolog Ayman al Madani, care locuia de cativa ani in Targu-Jiu, a fost retinut de politistii din Gorj, pentru ca acesta se sutragea unui mandate de executare a pedepsei. Medicul a fost condamnat in Siria la trei ani de inchisoare pentru infractiunea de instrainare a unui copil sub 12 ani din custodia parintelui, infractiune similata in Codul penal roman cu rapirea.

Deocamdata autoritatile din Romania nu au putut decat sa-l retina pe Ayman Al Madani pentru 24 de ore, urmand ca joi, Curtea de Apel din Craiova sa judece mandatul de extradare.

Va fi un proces destul dificil, intrucat stomatologul are cetatenie, germana, siriana si romana, iar Romania nu are semnat, inca, un tratat de extradare cu Siria. Judecatorii verifica unde a avut loc casatoria dintre Al madani si prima sa sotie si toate prevederile din dreptul international.

Anul acesta, Ayman Al Madani a primit condamnarea definitiva de trei ani inchisoare pentru infractiunea din Codul Sirian de instrainare a unui copil sub 12 ani din custodia parintelui. Mai exact, medicul stomatolog a incercat sa-si rapeasca copilul rezultat din prima casatorie si care este stabilit in Sibia.

In Targu-Jiu, medicul locuieste de mai bine de 10 ani, timp in care s-a recasatorit cu o romanca si impreuna au alti doi copii.

In afara cabinetului particular de stomatologie, Al Madani mai detinea diverse afaceri, fiind si proprietarul unui post de televiziune locala.

×