x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Supermarketurile fac apel la români: Vă rugăm să fiți chibzuiți la ce și cât cumpărați. Sunt produse pentru toți

Supermarketurile fac apel la români: Vă rugăm să fiți chibzuiți la ce și cât cumpărați. Sunt produse pentru toți

15 Mar 2020   •   13:28
Supermarketurile fac apel la români: Vă rugăm să fiți chibzuiți la ce și cât cumpărați. Sunt produse pentru toți

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România face apel la consumatorii români să fie înțelegători și să cumpere cu măsură.

„Vă rugăm să fiți cumpătați și chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie. Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor”, se arată în comunicatul AMRCR.

Asociația sigură cumpărătorii că există suficiente produse pentru toată lumea.

„Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată”, se arată în comunicatul AMRM.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a fost creată în anul 2003 și reprezintă interesele industriei de retail din România.

Mediafax

×
Subiecte în articol: supermarketuri cumparaturi consumatori