x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tăriceanu, despre scrisorile ANAF către cuplurile proaspăt căsătorite: Sistemul acesta de delațiune nu îmi place

Tăriceanu, despre scrisorile ANAF către cuplurile proaspăt căsătorite: Sistemul acesta de delațiune nu îmi place

19 Oct 2018   •   12:01
Tăriceanu, despre scrisorile ANAF către cuplurile proaspăt căsătorite: Sistemul acesta de delațiune nu îmi place

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că nu îi place "sistemul de delaţiune" la care ar fi apelat ANAF, care, potrivit informaţiilor apărute în mass-media, ar fi început să trimită cuplurilor proaspăt căsătorite scrisori prin care să le ceară să comunice sumele pe care le-au plătit prestatorilor de servicii pentru nuntă. 

Întrebat despre acest subiect într-o conferinţă de presă susţinută, vineri, la Bistriţa, Tăriceanu a spus că obligaţia declarării veniturilor este a celor care au furnizat acele servicii. 

"Eu am toată simpatia pentru toată lumea, şi pentru tinerii căsătoriţi, şi aşa mai departe. Acum, sistemul acesta de delaţiune, ca să îi spun aşa, nu îmi place. Obligaţia, de fapt, revine prestatorului de serviciu, să îşi declare veniturile şi să îşi plătească impozitele, ca să fim foarte clari", a declarat Tăriceanu. 

Liderul ALDE participă, vineri, la Bistriţa, la o reuniune a Ligii aleşilor locali, la care sunt prezenţi 145 de primari şi consilieri din ţară, la care se adaugă 100 de participanţi din judeţul Bistriţa-Năsăud. 

La această întâlnire mai sunt prezenţi europarlamentarii Norica Nicolai şi Renate Weber, secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, preşedintele Ligii aleşilor locali ALDE, Simona Brătulescu, şi parlamentari ai partidului.

AGERPRES

×