x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic de coșmar pe drumurile către munte și mare

Trafic de coșmar pe drumurile către munte și mare

de Redacția Jurnalul    |    05 Aug 2023   •   09:38
Trafic de coșmar pe drumurile către munte și mare
Sursa foto: Info Trafic Romania

Centrul Infotrafic anunță, sâmbătă dimineața, că este aglomerație pe DN 1 Ploiești - Brașov, între Nistorești și Comarnic, pe sensul de mers către Brașov. Pe A2 Bucureşti - Constanța este trafic intens pe sensul de mers către Constanța, cu o medie de 40 autovehicule/minut.

Infotrafic transmite că sâmbătă, la ora 09.00, pe DN 1 Ploiești - Brașov, se înregistra trafic intens între Nistorești și Comarnic, pe sensul de mers către Brașov.

De asemenea, pe DN 39 Constanța - Vama Veche se înregistrau valori de trafic ridicate pe raza localităților Agigea și Eforie Nord, în direcția către litoral.

În privinţa circulaţiei pe autostrăzi, sursa citată anunţă că pe A2 Bucureşti - Constanța este trafic intens pe sensul de mers către Constanța, cu o medie de 40 autovehicule/minut.

Totodată, pe A4 Ovidiu - Agigea sunt valori de trafic crescute în direcția către litoral.

„Sfătuim șoferii să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră, semnalizând din timp orice schimbare a direcției de mers, să păstreze o distanță de siguranță între autovehoicule și să nu depășească limitele legale de viteză”, transmit polițiștii.

(sursa: Mediafax)

×