x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui

Trafic intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui

25 Iul 2021   •   18:14
Trafic intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui

Traficul este intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui. În anumite zone se circulă în coloană.Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:30), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța traficul rutier este intens pe sensul către Capitală.

Pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

 

Turiștii se întorc acasă de pe litoral la final de weekend. Polițiștii recomandă conducătorilor auto folosirea rutelor alternative, pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, respectiv:

- DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;

- A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;

- DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

×