x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Alba: O fetiţă de 7 ani a murit după ce maşina condusă de mama ei s-a ciocnit cu un camion

Tragedie în Alba: O fetiţă de 7 ani a murit după ce maşina condusă de mama ei s-a ciocnit cu un camion

17 Ian 2013   •   09:22
Tragedie în Alba: O fetiţă de 7 ani a murit după ce maşina condusă de mama ei s-a ciocnit cu un camion

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DJ 107, la ieșire din Jidvei spre Târnăveni. O fetiţă de 7 ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă, a murit după ce maşina condusă de mama sa a intrat în coliziune cu un autocamion.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, inspector principal Luminiţa Prodan, a declarat că, din primele informaţii, un autoturism Audi a derapat, lovindu-se de un autocamion înmatriculat în judeţul Hunedoara. Cele două persoane aflate în autoturism, o femeia şi fetiţa acesteia, pe care cel mai probabil mama o ducea la şcoală, au fost grav rănite, rămânând încarcerate. Din cauza leziunilor suferite, fetiţa, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit ulterior, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate la faţa locului de către echipajul de prim ajutor.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Tot pe DJ 107, anul trecut, chiar în ziua de Paşte, o fetiţă de 5 ani a murit, după ce maşina condusă de tatăl său a intrat pe contrasens într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum de către conducătorul auto.

×
Subiecte în articol: accident rutier jidvei tarnaveni