x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei tone de artificii găsite de polițiști într-o casă din Voluntari

Trei tone de artificii găsite de polițiști într-o casă din Voluntari

27 Noi 2019   •   08:54
Trei tone de artificii găsite de polițiști într-o casă din Voluntari

Descoperire impresionant făcută de poliţiştii din judeţul Ilfov. Oamenii legi iau găsit 3 tone de artificii, într-o casă din Voluntari, scrie Antena 3.

Bărbatul care transformare imobilul într-o bombă nu avea nici autorizaţie şi nici documente de provenienţă pentru cantitatea uriaşă de materiale pirotehnice. 

Culmea, nu era nici măcar proprietarul casei. Omul plănuia să le vândă pe toate, pe piaţa neagră, înaintea sărbătorilor de iarnă. 

Poliţiştii au confiscat toată marfa, iar bărbatul care le depozitase în casă a primit o amendă de 7.000 de lei, pentru nerespectarea Legii privind regimul materiilor explozive.

În cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase și Serviciul de Ordine Publică din cadrul Ipj Ilfov, au găsit, intr-o locuință din orașul Voluntari, 3 tone de articole pirotehnice, reprezantând artificii din clasele 2, 3 și 4. 

Acestea erau deținute în mod ilegal, fără autorizații și documente de proveniență, în scopul valorificării clandestine în perioada sarbatorilor de iarnă. 

Întreaga cantitate a fost confiscată, persoana deținătoare fiind sancționată contravențional cu suma de 7000 lei, pentru nerespectarea Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive. 

Reamintim că, la nivel național, Poliția Română desfășoară, în această perioadă, acțiunea "FOC DE ARTIFICII-2019", pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

×
Subiecte în articol: voluntari artificii