x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ucigaşul cu BMW de pe Floreasca a fost arestat 29 de zile. Taximetristul ucis absolvise două facultăţi şi urma să se însoare

Ucigaşul cu BMW de pe Floreasca a fost arestat 29 de zile. Taximetristul ucis absolvise două facultăţi şi urma să se însoare

de Mediafax    |    Mara Raducanu    |    05 Noi 2011   •   09:40
Ucigaşul cu BMW de pe Floreasca a fost arestat 29 de zile. Taximetristul ucis absolvise două facultăţi şi urma să se însoare

UPDATE: Robert Stefan Micu, taximetristul care a murit in accidentul de sambata, de pe Calea Floreasca, era absolvent a foua facultati si se pregatea de nunta.

Rudele tanarului in varsta de 32 de ani au declarat, conform Antena3, ca Robert urma sa se casatoreasca la primavara si ca practica taximetria in timpul liber, in conditiile in care lucra in cadrul unui ONG.

UPDATE: Soferul de 20 de ani care a accidentat mortal doi oameni sambata dimineata, Andronie Traian Andrei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat de ucidere din culpa, dupa ce a lovit un taxi, iar soferul si pasagera acestuia au murit.

Fiu de bancher si student in Olanda, vitezomanul gonea pe Calea Floreasca cu 180 de kilometri pe ora la volanul bolidului sau 4x4, in momentul in care a acrosat o masina dupa care a ricosat in taximetrul pe care l-a spulberat. 

Un tanar de 20 de ani, care aparent bause si circula cu viteza mare, a provocat un accident, azi dimineata, pe Calea Floreasca din Bucuresti, in urma caruia au murit doua persoane.

Tanarul se afla la volanul unui BMW si conducea cu viteza mare in momentul in care a acorsat un Seat Ibiza si a ricosat intr-un taxi. Soferul si o pasagera din taxi au murit pe loc. Un alt pasager din taxi a fost ranit.

Soferul Seat-ului este si el ranit grav. In BMW, alaturi de autorul accidentului, mai erau doua tinere. Toti sunt in afara oricarui pericol.

Potrivit acelorasi surse, tanarul de la volanul BMW-ului, care parea a fi sub influenta bauturilor alcoolice, a refuzat etilotestul.

El a fost dus la IML pentru recoltarea de probe. Apoi va fi chemat la audieri, la Udriste.

×