x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimul secret al lui J.R: Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceauşescu!

Ultimul secret al lui J.R: Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceauşescu!

de Veronica Micu    |    25 Noi 2012   •   15:06
Ultimul secret al lui J.R: Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceauşescu!
Larry Hagman a primit bani de la Nicolae Ceuşescu! Secretul a fost făcut public după moartea actorului, la dorinţa sa

Larry Hagman, actorul care a murit vineri, la vârsta de 81 de ani, avea un secret pe care "aproape că l-a dus cu el în mormânt", scrie The Sunday Times. Cel care l-a interpretat pe J.R. Ewing i-a mărturist acest secret unui jurnalist american, cu condiţia ca declaraţia sa să nu fie publicată înainte de moartea sa.

În anii '80, aflat în vârful carierei, Larry Hagman şi soţia sa Maj Axelsson au venit în România unde au fost întâmpinaţi de liderii comunişti.

Nicoale Ceauşescu, dictatorul care a fost executat în decembrie 1989, a dorit să pună un panou uriaş cu chipul actorului pe un imobil prin care să sprijine regimul. Lui Hagman i-a fost cerută permisiunea, iar acesta a fost de acord.

"El (Larry Hagman, n.r.) a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă din toaleta unei clădiri guvernamentale", scrie jurnalistul Jonn Harlow de la Sunday Times.

"O pungă maronie plină cu dolari a fost lăsată acolo pentru noi, bai pe care i-am cheltuit foarte repede, aşa cum obişnuiam să facem pe atunci", ar fi declarat actorul potrivit săptămânalului britanic.

Searialul Dallas, responsabil pentru Revoluţia din '89

Actorul care l-a interpretat pe J.R. Ewing declara, anul trecut, ca serialul "Dallas" a avut un impact imens asupra politicii internationale si a fost responsabil pentru revolutia din Romania si pentru moartea fostului lider Nicolae Ceausescu. Hagman a afirmat ca a fost surprins de faptul ca "serialul a fost difuzat in fosta Romanie comunista".

"Difuzarea de catre Romania a Dallas-ului la televizor pentru a incerca sa arate cat de corupt era sistemul american s-a sfarsit cu punerea la zid a dictatorului Ceausescu si cu impuscarea sa de 500 de ori", a declarat Hagman pentru publicatia australiana Fairfield City Campion.

"El a acceptat sa difuzeze serialul pentru a se vedea cat de decadenti eram, iar oamenii au spus ", a mai spus atunci actorul.




×