x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un băieţel de 11 ani e dispărut de trei săptămâni

Un băieţel de 11 ani e dispărut de trei săptămâni

09 Iul 2014   •   20:54
Un băieţel de 11 ani e dispărut de trei săptămâni

Neagoe Ştefan Alin, un băieţel de 11 ani din satul Recea (judeţul Mehedinţi) a dispărut fără urmă într-o zi de joi, la 19 iunie a.c.. Cu o zi înainte, Alin şi fratele său, în vârstă de 14 ani, au mers în vizită la verişorul lor, care locuieşte în satul Viaşu, aflat la circa 14 kilometri depărtare de Recea. A doua zi, acasă s-a întors numai fratele cel mare.

Mama a anunţat dispariţia lui Alin la postul de poliţie din comună, abia trei săptămâni mai târziu, la 8 iulie a.c.. Femeia a spus că în tot acest timp a încercat să-şi găsească singură copilul, căutându-l pe la rude. Tot ea a declarat poliţiştilor că băiatul cel mare i-a povestit că, înainte de dispariţia lui Alin, între ei şi verişorul lor, în vârstă de 15 ani, ar fi fost o ceartă. Verişorul i-a luat la bătaie pe cei doi, însă doar cel mai mare dintre fraţi a reuşit să scape şi să ajungă acasă.

Câţiva sătenii din Viaşu susţin însă că l-ar fi văzut ultima dată pe băiatul dispărut în ziua de  29 iunie, iar acesta dormea pe drum.

Poliţiştii cred că băiatul a plecat pe jos din Viaşu către casă. Ei au început miercuri căutările între cele două localităţi, la acţiune participând poliţişti, jandarmi şi localnici din Viaşu. Mediatizarea dispariţiei copilului a fost făcută abia după 24 de ore de la data sesizării poliţiei.

Alin are 1,35 m - înălţime, constituţie atletică, păr blond, tuns scurt, ochii căpruit.

La data dispariţiei era îmbrăcat în tricou de culoare roşie, pantalon lung din stofă de culoare albastră, iar în picioare purta sandale.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot ajuta la găsirea lui Alin sunt rugate să sune imediat la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

×